המעבר לענן לא פסח על אף תעשיה וחברות רבות עוברות ממערכות טלפוניה ומרכזיות מסורתיות לפלטפורמות מבוססות ענן. המעבר הזה, שמתרחש גם בארגונים מסורתיים כמו בנקים, חברות ביטוח וארגוני בריאות, מביא עמו אתגרים טכניים וחששות מפני שינויים תפעוליים. עם זאת, טכנולוגיות מתקדמות לניהול אינטראקציות, כמו tokomni, מאפשרות לארגונים לא רק לשמור על רמת השירות הגבוהה שלהם אלא אף לשפר אותה – תוך יעילות מוגברת, גמישות תפעולית וחוויית לקוח משופרת. ככה זה עובד.
זמן קריאה: 5 דקות
אתגר ראשון: שמירה על פרטיות הלקוחות וציות לרגולציית דאטה
החשש במעבר לכל תשתית חדשה הוא מפרוטוקול אבטחה שאינו עומד בסטנדרטים ולא יוכל להגן על החברה מפני תקיפות. מדובר בחברות שמחזיקות במידע רגיש ביותר כמו פיננסים ונתוני בריאות ואשר הינן חיוניות למשק ואטרקטיביות עבור תוקפים. כרבע מהחברות הציבוריות בישראל התמודדו עם מתקפת סייבר אחת לפחות בשנים האחרונות.
הפתרון הוא ברור: עבודה אך ורק עם סביבות ניהול אינטראקציה בענן שעומדות בסטנדרט האבטחה הגבוה ביותר.
לטוקומני תעודת ISO 27001 ומנגנוני אבטחה רב שכבתיים שעושים שימוש בחשבונות מאובטחים אחרים, כגון חשבונות מדיה חברתית, כדי להבטיח שמירה על נתוני הלקוחות והחברה עצמה. מנגנונים למניעת הונאה שמים לב להתנהלות חריגה של הלקוח ומרימים דגל בזמן אמת כדי למנוע גניבת שיחות מהמוקד וגניבת זהות מהלקוח. גם גישה לדשבורדים ולדאטה שמותאמת להיררכיה בארגון ולהרשאות של כל עובד ומנהל מבטיחה שהמידע לא יגיע לידיים הלא נכונות.
אתגר שני: החיבור בין סביבת עבודה בענן וסביבות קיימות אחרות
תעשיות מסורתיות רבות נשענות על תשתית מיושנת למדי שנבנתה הרבה לפני שענן היה מונח טכנולוגי. בתי חולים, למשל, הכפופים לרגולציות ותקני הגנת הפרטיות, עובדים עם תשתיות בק-אנד וניהול דאטה ותיקות מאוד. בלתי אפשרי להחליף כל כלי איתו עובדת החברה והחשש אצל כמחצית מהארגונים ששוקלים מעבר לענן הוא שתהליכים רבים לא יעבדו לאחר המעבר לענן. שימוש ארוך שנים בפלטפורמות מסורתיות ולעיתים מיושנות וצוות שמורכב מעובדים ותיקים שהתרגלו לעבוד איתן אלה נתוני פתיחה שקשה מאוד לשנות וגם לא כדאי.
עם tokomni, חברות משלבות תשתיות ענן בקלות, בלי לנתק את המערכות הקיימות שלהן, בזכות אינטגרציות API קלות ופשוטות וממשק אינטואיטיבי וידידותי למשתמש. גם דשבורדים מותאמים אישית שלוקחים בחשבון את הממשקים השונים שמחוברים למערכת מקלים על המעבר ושומרים את המערכות הקיימות בתמונה, לצד זו החדשה. העובדים מוצאים את סט הכלים שלהם במערכת אחת מרכזית שהופכת את התהליך למוכר ופשוט מהרגע הראשון.
אתגר שלישי: עבודה בסקייל גבוה תוך שמירה על איכות בלתי מתפשרת
זה אתגר שלא ייחודי למעבר לענן, אבל חשוב מאוד לציין אותו. תעשיות שפונות לקהל רחב של לקוחות צריכות לשמר את האיכות בווליום עבודה גבוה ולהתכונן לזמנים בהם העומס גדול במיוחד. פלטפורמות מתקדמות כמו tokomni מאפשרות להשיג את המטרה הרבה יותר בקלות וביעילות. מנהלים מקבלים דוחות ביצועים בזמן אמת ומנהלים צוותים היברידיים בעזרת אפליקציה ייעודית, תמלילי שיחה אוטומטיים מבוססי AI, האזנה לשיחות ומתן הדרכה "בלחישה" ועוד. בנוסף, זיהוי טון ביומטרי מבוסס AI מזהה מצבים מורכבים ולדאוג שנציג בכיר ומנוסה ייכנס לתמונה ברגע המתאים. לבסוף, צ'אטבוטים חכמים מצטרפים לצוות, ממש כמו נציג נוסף ויודעים להציע פתרונות מדויקים בלי צורך במענה אנושי.
סיכום
בעידן שבו המעבר לענן הוא כבר לא שאלה של האם אלא רק של איך ומתי, חשוב לבחור מערכות ניהול אינטראקציות בענן שמבינות את צרכי החברה הייחודיים. tokomni היא אמנם פלטפטורמה מתקדמת, אבל לא מדובר בסטארטאפ קטן שהופיע לאחרונה בסביבה. אומניטלקום פועלת למעלה משני עשורים ומלווה את הארגונים המובילים במשק הישראלי, ביניהם גופים מסורתיים לצד חברות צעירות.
אם אתם רוצים לצדכם את השילוב המנצח של טכנולוגיית המחר עם ניסיון ותיק, דברו עם הצוות של אומניטלקום, חברה שמבינה את הענן, עם רגליים יציבות על הקרקע.